Konference Society for the Study of Psychiatry and Culture a Society for Psychological Anthropology: San Diego, 27. – 30. dubna 2023 - Šromová, Ester (Lidé města, 2023)
Na univerzitě v San Diegu se konala multidisciplinární konference zaměřená na duševní zdraví, jeho formy, naše chování a subjektivní zkušenosti našich těl a mysli, nazvaná Ecologies of Mind – Practices That Harm, Practices That Heal. Společně ji organizovaly dvě společnosti, a to Society for the Study of Psychiatry and Culture (SSPC) a Society for Psychological Anthropology (SPA). Jejich příspěvky přitom probíhaly simultánně a každý účastník mohl navštěvovat panely obou organizací. Účastníci pocházeli primárně z oblasti antropologie, psychiatrie a psychologie; konference byla zaměřena také na vzájemnou mezioborovou podporu.