Bibliografie Františka Vrhela - Jakoubek, Marek (Lidé města, 2023)
Při práci na níže prezentované (a jistě neúplné) bibliografii jsme využili Výběrovou bibliografii doc. PhDr. Františka Vrhela, CSc., z pera Jana Pargače a Miloše Tomandla, publikovanou in Národopisný věstník / Bulletin d'ethnologie 72, 2013/3, s. 111–116 při příležitosti sedmdesátých narozenin Fr. Vrhela a (nepublikovanou) výběrovou bibliografii Fr. Vrhela, kterou sestavila Zuzana Korecká. Za pomoc s finalizací patří dík Marii Vrhelové.