Josef Vlk - Anna Vlková - Vladislav Vlk: Historie českého Boratína.: Vydavatelství Forte, Ústí nad Labem 2000, 257 s. + 55 s. příloh + 39 s. fotodokumentace + mapa českého osídleni západní Volyně. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2001)
A review of the book by Josef Vlk, Anna Vlková and Vladislav Vlk.