Od zázračného obrazu k tradici našich poutí: 16. 5. - 10. 6. 2001, Dům historie Přešticka - Kokošková, Věra (Lidé města, 2001)
V galerii Domu historie Přešticka probíhala výstava, kterou pořadatelé nazvali „Tradice našich poutí". U příležitosti 290. výročí konání první tzv. „velké" pouti v Přešticích u Plzně dne 26. května 1711 si vytkla za cíl připomenout návštěvníkům prapůvod dnešních, většinou již ryze světských radovánek.