Z Čech až na konec světa: 28. 10. 1999 - 26. 3. 2000, Národní muzeum Praha - Segerová, Vendula (Lidé města, 2001)
Výstava z Čech až na konec světa byla věnovaná cestám slavných i méně známých Čechů, kteří část života pobývali v cizině a o svém pobytu zanechali svědectví prostřednictvím cestopisu nebo sbírek.