Zemřel RNDr. Zdeněk Klein - Škvařilová, Božena (Lidé města, 2000)
Dne 4. 9. 2000 podlehl těžké nemoci RNDr. Zdeněk Klein (nar. 13. 6. 1944), antropolog a etolog Psychiatrického centra v Praze Bohnicích.