Etnomuzikologický seminář: Praha, 10. - 11. listopadu 1999 - Thořová, Věra (Lidé města, 1999)
Ve dnech 10.-11. listopadu 1999 uspořádal Etnologický ústav Akademie věd české republiky v budově předsednictva AV ČR na Národní třídě etnomuzikologický seminář na téma Prameny lidových písní, hudby a tanců ve světle novodobých možností archivace, dokumentace a prezentace.