Robert Ehrmann: Strakoničtí souvěrci, Ze života Židů na malém městě.: Edice Paměti, sv. 4. Sefer, nakladatelství Federace židovských obcí v ČR, Praha 1998, 132 s. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 1999)
A review of the book by Robert Ehrmann.