Karel Kaplan: StB o sobě, Výpověď vyšetřovatele Bohumila Doubka.: Úřad dokumentace a vyšetřování zločinů komunismu PČR, Praha 2002 - Hrubý, Petr (Lidé města, 2005)
A review of the book by Karel Kaplan.