Josef Kandert: Každodenní život vesničanů středního Slovenska v šedesátých až osmdesátých letech 20. století.: Karolinum, Praha 2004 - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2005)
A review of the book by Josef Kandert.