Carlo Ginzburg: Benandanti. Čarodějnictví a venkovské kulty v 16. a 17. století.: (z italštiny přeložil J. Hajný), Argo, 1. vyd., Praha 2002 - Kružíková, Jana (Lidé města, 2005)
A review of the book by Carlo Ginzburg.