Přemysl Blažíček: Kritika a interpretace.: (uspořádal, k vydání připravil a komentářem opatřil Michael Špirit), Triáda, Praha 2002 - Novotný, Jaroslav (Lidé města, 2005)
A review of the book by Přemysl Blažíček.