Petr Skalník (edit.): Dolní Roveň. Poločas výzkumu.: (Sborník vědeckých prací Univerzity Pardubice C/2003, supplement 8), Pardubice 2004 - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2005)
A review of the book by Petr Skalník.