Milton a Rose Friedmanovi: Svoboda volby.: z amerického vydání Harcourt Brace Jovanovich, Inc., New York and London 1980 přeložili Pavel a Vladimír Vrecionovi, Liberální institut, Praha 1992 - Čábelková, Inna (Lidé města, 2006)
A review of the book by Milton Friedman and Rose Friedman.