Třikrát Martin Heidegger - korespondence: Martin Heidegger: Briefe an Max Müller und andere Dokumente, Hrsg. von Holger Zaborowski und Anton Bösl, Freiburg/ München 2003; Martin Heidegger – Imma von Bodmershof, Briefwechsel 1959–1977, k vydání připravil, okomentoval a doslov napsal Bruno Pieger. Stuttgart 2000; Heidegger, Martin / Ficker, Ludwig Von: Briefwechsel 1952–1967, k vydání připravil Matthias Flatscher, Stuttgart 2004 - Novák, Aleš (Lidé města, 2006)
A review of three books by Martin Heidegger.