Jiří Vondrák, Fedor Stokal: Legendy folku & country. Jediný téměř úplný příběh folku, trampské a country písně u nás.: Jota, Brno 2004 - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2006)
A review of the book by Jiří Vondrák and Fedor Stokal.