Archeologicko-antropologická praxe: (25. 6. - 1. 7. 2006, základna pro výzkum velkomoravského období v Mikulčicích) - Hroníková, Linda; Priorová, Petra (Lidé města, 2006)
Světoznámá lokalita Mikulčice na jižní Moravě se v týdnu od 25. 6. - 1. 7. 2006 stala místem, kde si své znalosti a schopnosti mohlo vyzkoušet patnáct studentů a doktorandů antropologie z PřFUK a FHS UK.