M. Heidegger: Gesamtausgabe I. Abteilung: Band 11: Identität und Differenz.: k vydání připravil Friedrich-Wilhelm von Hermann, Klostermann, Frankfurt a. M., 2005 - Novák, Aleš (Lidé města, 2006)
A review of the book by Martin Heidegger.