M. C. Nussbaumová: Křehkost dobra.: z anglického originálu The fragility of goodness přel. D. Korte a M. Ritter, Oikúmené, Praha 2003 - Sokol, Jan (Lidé města, 2006)
A review of the book by M. C. Nussbaum.