Misunderstandings of Kin Selection and the Delay in Quantifying Ethnic Kinship - Salter, Frank (Lidé města, 2007)
Článek Misunderstanding of kin selection and the delay in quantificating ethnic kinship se zabývala analýzou existujících teorií příbuzenského výběru. Dr. Salter se zabýval velice podrobně pracemi Wiliama Hamiltona o aplikaci teorie příbuzenského výběru na etnický nepotismus vypočtením koeficientu etnického příbuzenství. Další část přednášky tvořilo představení těch vědců a autorit, kteří příbuzenský výběr zavrhli, nebo ho ne zcela dobře pochopili, jako je C. C. Cavalli Sforza, Craig Winter a Richard Lewontin.