Mark Juergensmeyer: Teror v mysli Boží. Globální vzestup náboženského násilí.: Překlad Tomáš Suchomel. CDK, Brno 2007, 382 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2008)
A review of the book by Marek Juergensmeyer.