Jolana Darulová: Miesto priestor etnologických výskumov. Na príklade Banskej Bystrice (A City, Space for Ethnological Research. On the Example of Banská Bystrica). : Banská Bystrica: Matej Bel University in Banská Bystrica, 2002, 159 pages, photographs, maps, ISBN 80-8055-725-X. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2008)
A review of the book by Jolana Darulová.