Žo Langerová: Vtedy v Bratislave - Môj život s Oskarom L. (At that Time in Bratislava: My life with Oskar L.) : Bratislava. Albert Marenčin Vydavateľstvo PT, SNM – Muzeum židovskej kultúry, 2007, 223 pp., photographs. ISBN 978-80-89218-50-9. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2008)
A review of the book by Žo Langerová.