Výzva k účasti na konferenci urbánních historiků v Gentu 2010 - Klusáková, Luďa (Lidé města, 2008)
Mezinárodní výbor Evropské Asociace pro Urbánní Historii (EAUH) zve všechny badatele zaměřené na urbánní problematiku a hledající inovativní přístupy v urbánní problematice k účasti na své X. mezinárodní konferenci v Gentu, 1. – 4. 10. 2010.