Zdeněk Demel: Pod dohledem církevních tajemníků. Omezování činnosti katolické církve v Československu 1945–1989 na příkladu jihočeského regionu.: Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), Brno 2008, 323 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2009)
A review of the book by Zdeněk Demel.