Irena Smetáčková – Petr Pavlík – Kateřina Kolářová: Sexuální obtěžování na vysokých školách, proč vzniká, jak se projevuje, co lze proti němu dělat. Příručka pro vedení vysokých škol a vyučující. : Fakulta humanitních studií UK, Praha 2009, 54 s. - Horský, Jan (Lidé města, 2010)
A review of the book by Irena Smetáčková, Petr Pavlík and Kateřina Kolářová.