Keith F. Punch: Úspěšný návrh výzkumu; Keith F. Punch: Základy kvantitativního šetření; Jan Hendl: Kvalitativní výzkum.: Portál, Praha 2008, 230 s; Portál, Praha 2008, 151 s; Portál, Praha 2005, 407 s. - Haškovcová, Helena (Lidé města, 2010)
A review of the books by Keith F. Punch and a book by Jan Hendl.