Eva Pavlíková – Karel Sládek a kol.: Sociální situace a religiozita ukrajinských migrantů v ČR.: Pavel Mervart, Praha 2009. - Sedláková, Renáta (Lidé města, 2010)
A review of the book by Eva Pavlíková and Karel Sládek.