Tomáš Sedláček: Ekonomie dobra a zla. Po stopách lidského tázání od Gilgameše po finanční krizi.: 65. pole, Praha 2009, 270 s. - Zelenda Kupková, Adéla (Lidé města, 2010)
A review of the book by Tomáš Sedláček.