Miroslav Hroch: Národy nejsou dílem náhody. Příčiny a předpoklady utváření moderních evropských národů.: Sociologické nakladatelství (SLON), Praha 2009, 315 s. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2010)
A review of the book by Miroslav Hroch.