Ján Hlavinka – Eduard Nižňanský: Pracovný a koncentračný tábor v Seredi 1941–1945.: Dokumentačné stredisko holokaustu, Bratislava 2009, 192 s. - Soukupová, Blanka (Lidé města, 2011)
A review of the book by Ján Hlavinka and Eduard Nižňanský.