Kam se ubírá urbánní historie? - K., L. (Lidé města, 2012)
29. srpna 2012 bude slavnostní přednáškou Petera Clarka zahájena XI. mezinárodní konference Evropské asociace pro urbánní historii, jejíž hostitelkou bude Univerzita Karlova v Praze, respektive Filozofická fakulta.