Petr Lozoviuk (ed.): Etnicita a nacionalismus v diskurzu 20. století. Příspěvek intelektuálů z českých zemí ke studiu kolektivních identit.: Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), Brno 2012, 242 s. - Tuček, Jan (Lidé města, 2024)
A review of the book by Petr Lozoviuk.