Markéta Svobodová: Krematorium v procesu sekularizace českých zemí 20. století. Ideové, stavební a typologické proměny.: Artefactum, Praha 2013, 182 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2014)
A review of the book by Markéta Svobodová.