Tomáš Pavlíček – Petr Píša – Michael Wögerbauer (eds.): Nebezpečná literatura? Antologie z myšlení o literární cenzuře.: Host, Praha 2012, 552 s. - Labudová, Zuzana (Lidé města, 2014)
A revie of the book by Tomáš Pavlíček, Petr Píša and Michael Wögerbauer.