Magdaléna Rychlíková: Slováci v Praze. Vliv velkoměsta na jejich integraci do českého prostředí – Stručný společensko-kulturní a politický přehled.: Etnologický ústav AV ČR, Praha 2011, 113 s. - Šebianová, Kristýna (Lidé města, 2014)
A review of the book by Magdaléna Rychlíková.