G. P. Muraško – A. I. Filimonová (eds.): Stát a církev v SSSR a zemích východní Evropy v období politických krizí druhé poloviny XX. století.: Nestor-Istoria, Moskva – Sankt-Petěrburg 2014, 540 s. - Jechová, Květa (Lidé města, 2024)
A review of the book by G. P. Muraško and A. I. Filimonová.