Marek Skovajsa: Struktury významu. Kultura a jednání v současné sociální teorii.: Sociologické nakladatelství (SLON), Praha 2013, 221 s. - Maslowski, Nicolas (Lidé města, 2024)
A review of the book by Marek Skovajsa.