Helena Nosková: Pražské ozvěny. Minulost a současnost Slováků v českých zemích: Ústav pro soudobé dějiny AV ČR, Praha 2014, 199 s. - Sulitka, Andrej (Lidé města, 2015)
A review of the book by Helena Nosková.