Tereza Stöckelová – Yasar Abu Ghosh (eds.): Etnografie. Improvizace v teorii a terénní praxi: Sociologické nakladatelství (SLON), Praha 2013, 250 s. - Jakoubková Budilová, Lenka (Lidé města, 2015)
A review of the book by Tereza Stöckelová and Yasar Abu Ghosh.