Jitka Janečková: Mráz kopřivu nepálí. Život a dílo Fridolína Macháčka a Václava Vojtíška ve vzájemné korespondenci z let 1905–1954.: Scriptorium, Praha – Plzeň 2014, 696 s. - Sekyrková, Milada (Lidé města, 2015)
A review of the book by Jitka Janečková.