Grigorij Mesežnikov – Zora Bútorová – Miroslav Kollár (eds.): Desať rokov v Únii: slovenská a česká cesta.: Inštitút pre verejné otázky + Heinrich-Böll-Stiftung, Bratislava 2014, 188 s. - Kroupa, Jan (Lidé města, 2015)
A review of the book by Grigorij Mesežnikov, Zora Bútorová and Miroslav Kollár.