Jiří Pešek – Oliver Rathkolb a kol.: Soudobé dějiny v pohybu. Rakouský výzkum dějin 20. století. : Karolinum, Praha 2013, 358 s. - Šebek, Jaroslav (Lidé města, 2015)
A review of the book by Jiří Pešek and Oliver Rathkolb.