Ivo Jirásek – Jakub Svoboda: Putování a smysl života: proměna člověka v zimní přírodě: Univerzita Palackého, Olomouc 2015, 236 s. - Tourek, Jiří (Lidé města, 2016)
A review of the book by Ivo Jirásek and Jakub Svoboda.