Miroslava Hlinčíková – Martina Sekulová: Integrácia ľudí s medzinárodnou ochranou na Slovensku: Hľadanie východísk [Integration of People with International Protection in Slovakia: Seeking Solutions].: Bratislava: Inštitút pre veřejné otázky 2015, 181 pp. - Dumont, Anna (Lidé města, 2016)
A review of the book by Miroslava Hlinčíková and Martina Sekulová.