Jaroslav Pánek – Jiří Pešek – Petr Vorel: Velmocenské ambice v dějinách: (Acta Societatis Scientiarum Bohemicae vol. 1): Učená společnost ČR, Praha 2015, 146 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Lidé města, 2024)
A review of the book by Jaroslav Pánek, Jiří Pešek and Petr Vorel.