Stanislav Balík – Lukáš Fasora – Jiří Hanuš – Marek Vlha: Český antiklerikalismus. Zdroje, témata a podoba českého antiklerikalismu v letech 1848–1938.: Argo, Praha 2015, 500 s. - Havlíček, Jakub (Lidé města, 2017)
A review of the book by Stanislav Balík, Lukáš Fasora, Jiří Hanuš and Marek Vlha.