Bořivoj Kňourek – Lenka J. Budilová: Dům ve Vojvodovu. Stavebně-historický vývoj, kulturní a sociální rozměr: Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), Brno 2015, 299 + xvi s. - Brabačová, Marcela (Lidé města, 2017)
A review of the book by Bořivoj Kňourek and Lenka Jakoubková Budilová.