Ondřej Daniel: Násilím proti „novému biedermeieru“. Subkultury a většinová společnost pozdního státního socialismu a postsocialismu: Pistorius & Olšanská, Praha 2017, 178 s. - Almer, Jiří (Lidé města, 2018)
A review of the book by Ondřej Daniel.