Miroslav Hroch: Hledání souvislostí. Eseje z komparativních dějin Evropy: Sociologické nakladatelství (SLON), Praha 2016, 339s. - Pešek, Jiří (Lidé města, 2018)
A review of the book by Miroslav Hroch.